برکناری یک مدیر صدا و سیما و پیگرد قضایی نبویان در پی اظهارات جنجالی اطلاعیه نیروی دریایی سپاه: شناور‌ها به تنگه هرمز نزدیک نشوند محسن رضایی: شاید آمریکایی‌ها بدنبال گذراندن مسابقات جام جهانی و یا حتی انتخابات باشند و در نهایت مذاکرات عاقبتی نداشته باشد نحوه فعالیت ادارات البرز اعلام شد؛ بازگشت به روال عادی از ۳۰ خرداد + جزییات ساعت کاری دستور معاون اول برای شفاف‌سازی پرونده قاچاق مس به کجا رسید؟ ارتش: دست بر ماشه و گوش‌ به فرمان فرماندهی معظم کل قوا، آماده‌ایم حماس: مقاومت لبنان در حال رقم زدن فصلی بزرگ از قهرمانی است عراقچی: فرقه مرگِ نسل‌کش تهدیدی برای تمام بشریت است هشدار ایران نسبت به تداوم جنگ افروزی رژیم اشغالگر علیه لبنان پزشکیان: اگر مردم را به صرفه‌جویی دعوت می‌کنیم، دولت باید پیشگام باشد ابوترابی: پیام رهبر انقلاب نشانه تکیه نظام بر خرد جمعی است حمایت طوایف بلوچ از پیام رهبر انقلاب اسلامی بیانیه شورای عالی امنیت ملی درباره تفاهم ایران و آمریکا قالیباف: گوش به فرمان اوامر رهبر انقلاب هستیم پاکستان تردد تجار از مرز زمینی‌ به ایران را از سر گرفت

جزییات دستگیری تعدادی از جاسوسان رژیم اسرائیل

جزییات دستگیری تعدادی از جاسوسان رژیم اسرائیل فرمانده کل انتظامی کشور با اشاره به اینکه همکاران من با اطلاع مردم و ورود سریع توانستند مواد منفجره را کشف و ضبط کنند و تعدادی از جاسوسان رژیم صهیونسیتی را دستگیر کنند، گفت: این نه تنها در البرز بلکه در بعضی دیگر از مکان‌ها جاری بوده است و همکاران من توانستند اقدام لازم را انجام دهند.
تاریخ انتشار: ۱۵:۱۹ - ۲۵ خرداد ۱۴۰۴ - 2025 June 15
کد خبر: ۲۸۰۹۰۷

به گزارش راهبرد معاصر، سردار احمدرضا رادان در این باره گفت: طبیعی است که عده‌ای وطن فروش و خائن همواره وجود دارند که در این گونه موارد بخواهند نقشی را برای دشمن ایفا کنند. این بخش شامل بخش‌های خرابکاری، ترور و... است. خوشبختانه با اطلاعات خوبی که مردم از طریق ۱۱۰ در اختیار واحد‌های پلیس قرار دادند، با تعدادی از این واحد‌ها از جمله در البرز کشف و برخورد شد.

وی ادامه داد: همکاران من با اطلاع مردم و ورود سریع توانستند مواد منفجره را کشف و ضبط کنند و تعدادی را دستگیر کنند. این نه تنها در البرز بلکه در بعضی دیگر از مکان‌ها جاری بوده است و همکاران من توانستند اقدام لازم را انجام دهند.

سرداران رادان خطاب به مردم توصیه کرد: از مردم عزیز می‌خواهم دقت داشته باشند و هرگونه موضوع مشکوکی را در همسایگی، در مجتمع‌ها و یا واحدی دیدند و احساس کردند حرکات اینها مشکوک است، رفت و آمد‌های جدید در واحدی هست، یا رفت و آمد‌های غریبانه‌ای صورت می‌گیرد، با فوریت و با آدرس در اختیار دوستان من در ۱۱۰ و همکاران عزیز من قرار بدهند.

وی همچنین از شهروندان درخواست کرد: چنانچه متوجه شدند افرادی ملک یا ساختمان‌های خود را ظرف چند ماه گذشته به صورت متعارف یا غیرمتعارف در پوشش واحد مسکونی، شرکت، چه کوتاه مدت چه بلند مدت، در اختیار فرد یا افرادی قرار دادند با فوریت به ۱۱۰ اطلاع دهند./ ایسنا 

کلمات کلیدی: فراجا جاسوس
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار