لاریجانی: آمریکا با جنگ، هر روز تشییع جنازه خواهد داشت/ وضعیت سوریه این‌طور نمی‌ماند موافقت مجمع تشخیص با پیوستن ایران به CFT جزئیات سفر وزیر دفاع ایران به ترکیه سردار فضلی: برآورد ما نشان می‌دهد دشمن در حال حاضر شرایط آغاز یک جنگ بزرگ را ندارد معاون رئیس‌جمهور: دولت تصمیمی برای اخراج سفرای تروئیکای اروپایی از ایران ندارد پزشکیان: آمریکا اراده‌ای برای حل مسئله از مسیر دیپلماسی و منطق عادلانه ندارد سردار قاآنی: عامل اصلی شهادت سیدحسن نصرالله و شهدای دیگری که با ایشان بودند، صرف انفجار نبود + ویدئو سخنگوی سپاه: اولین واکنش ما به آغاز جنگ ساعت ۴ صبح بود/ در سطح راهبردی کاملاً هوشیار بودیم در دیدار کمیسیون امنیت ملی با لاریجانی چه گذشت؟   خبر مهم برای فرهنگیان و نیرو‌های شرکتی/ تبدیل وضعیت معلمان و کارکنان دولتی در راه است؟ رأی مثبت مجمع تشخیص به ۲ مصوبه امنیتی مجلس فیلم | نبویان: اطلاعات ما از طریق آژانس درز پیدا می‌کند؛ خیلی از بازرسان آژانس جاسوس هستند عباس ایروانی کیست؟ وقوع جنگ نامحتمل است/ فضای رسانه‌ای صرفاً تبلیغات دشمن است دستور عارف برای رسیدگی فوری به دانشجویان مصدوم حادثه سمنان

جزییات دستگیری تعدادی از جاسوسان رژیم اسرائیل

فرمانده کل انتظامی کشور با اشاره به اینکه همکاران من با اطلاع مردم و ورود سریع توانستند مواد منفجره را کشف و ضبط کنند و تعدادی از جاسوسان رژیم صهیونسیتی را دستگیر کنند، گفت: این نه تنها در البرز بلکه در بعضی دیگر از مکان‌ها جاری بوده است و همکاران من توانستند اقدام لازم را انجام دهند.
تاریخ انتشار: ۱۵:۱۹ - ۲۵ خرداد ۱۴۰۴ - 2025 June 15
کد خبر: ۲۸۰۹۰۷

به گزارش راهبرد معاصر، سردار احمدرضا رادان در این باره گفت: طبیعی است که عده‌ای وطن فروش و خائن همواره وجود دارند که در این گونه موارد بخواهند نقشی را برای دشمن ایفا کنند. این بخش شامل بخش‌های خرابکاری، ترور و... است. خوشبختانه با اطلاعات خوبی که مردم از طریق ۱۱۰ در اختیار واحد‌های پلیس قرار دادند، با تعدادی از این واحد‌ها از جمله در البرز کشف و برخورد شد.

وی ادامه داد: همکاران من با اطلاع مردم و ورود سریع توانستند مواد منفجره را کشف و ضبط کنند و تعدادی را دستگیر کنند. این نه تنها در البرز بلکه در بعضی دیگر از مکان‌ها جاری بوده است و همکاران من توانستند اقدام لازم را انجام دهند.

سرداران رادان خطاب به مردم توصیه کرد: از مردم عزیز می‌خواهم دقت داشته باشند و هرگونه موضوع مشکوکی را در همسایگی، در مجتمع‌ها و یا واحدی دیدند و احساس کردند حرکات اینها مشکوک است، رفت و آمد‌های جدید در واحدی هست، یا رفت و آمد‌های غریبانه‌ای صورت می‌گیرد، با فوریت و با آدرس در اختیار دوستان من در ۱۱۰ و همکاران عزیز من قرار بدهند.

وی همچنین از شهروندان درخواست کرد: چنانچه متوجه شدند افرادی ملک یا ساختمان‌های خود را ظرف چند ماه گذشته به صورت متعارف یا غیرمتعارف در پوشش واحد مسکونی، شرکت، چه کوتاه مدت چه بلند مدت، در اختیار فرد یا افرادی قرار دادند با فوریت به ۱۱۰ اطلاع دهند./ ایسنا 

کلمات کلیدی: فراجا جاسوس
مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار